Vacature stagiair

Ben je WO masterstudent en op zoek naar een boeiende stage op het grensvlak van wetenschap en beleid? Tussen 1 en 15 mei kan je je aanmelden voor de selectieprocedure voor een stage vanaf september 2024 bij de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR).

Tijdens de stage maak je kennis met multidisciplinair onderzoek waarbij je leert vanuit verschillende perspectieven maatschappelijke problemen te benaderen en van daaruit adviezen te formuleren. Als stagiair draai je mee in een van de projectteams en draag je bij aan het onderzoek door o.a. desk research, interviews en data analyse.

De WRR hecht veel waarde aan een diverse samenstelling van de organisatie, in de zin dat er spreiding is van maatschappelijke, culturele en levensbeschouwelijke achtergronden, disciplines en deskundigheid. De stageplaatsen hebben een educatief doel als bijdrage aan de opleiding en zijn geen onderdeel van de werving en selectie van de WRR.

Solliciteren kan tot 15 mei 2024 via het formulier op WerkenvoorNederland. Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.