Vacature stagiair

Ben je geïnteresseerd in maatschappelijke vraagstukken en vind je het leuk om bij een maatschappelijk relevante organisatie ervaring op te doen? De WRR heeft doorlopend een aantal stageplekken beschikbaar. Dit zijn meeloopstages waarbij je meedraait in een van de adviestrajecten van de WRR. Welke dat precies is, is afhankelijk van de werkzaamheden die op dat moment onder handen zijn (zie Onderwerpen) en je eigen interesses.

Als stagiair ondersteun je het projectteam en draag je bij aan het onderzoek door o.a. informatie te verzamelen en te analyseren, interviews af te nemen, verslagen te schrijven en bijeenkomsten te organiseren.

De WRR hecht veel waarde aan een diverse samenstelling van de organisatie, in de zin dat er spreiding is van maatschappelijke, culturele en levensbeschouwelijke achtergronden, deskundigheid en disciplines.

De eerstvolgende stageperiode loopt van februari 2024 tot en met juli 2024. De stageplaatsen hebben een educatief doel als bijdrage aan de opleiding en zijn geen onderdeel van de werving en selectie van de WRR.

Solliciteren kan tot 15 november 2023. Lees meer over deze vacature