WRR lanceert podcast ‘Vogelvlucht’

In de reeks ‘Vogelvlucht’ duiken we in de achtergrondverhalen van de WRR. Verschillende onderwerpen, zoals ‘de toekomst van werk’, ‘artificiële intelligentie’ en de coronacrisis komen aan bod. De eerste aflevering staat in het teken van de WRR zelf: ‘Het verhaal van de WRR’.

#1 ‘Het verhaal van de WRR’

Sinds 1972 brengt de WRR adviezen en verkenningen uit over belangrijke en complexe beleidskwesties, maar hoe komen deze onderwerpen op het werkprogramma van de raad? Hoe vertaalt de WRR wetenschappelijke inzichten naar beleidsadviezen? In de eerste aflevering: ‘Het verhaal van de WRR’ gaat podcastpresentator Peter de Ruiter in gesprek over deze vragen met voorzitter Corien Prins en secretaris Frans Brom.

#2 De coronacrisis & #3 ‘Het betere werk’

De komende periode brengt de WRR meerdere afleveringen uit in deze serie. Zo gaat Peter de Ruiter in de volgende aflevering in gesprek over de WRR-notitie over de coronacrisis en besteden we in de derde aflevering aandacht aan het recent verschenen WRR-rapport 'Het betere werk’.

Klik hier om de podcast te beluisteren met je favoriete podcast-app en je daarmee op de volgende afleveringen te abonneren.