Delegatie WRR in gesprek met Eerste Kamer

Dinsdag 23 april sprak een delegatie van de WRR met Eerste Kamerleden over zijn rapport 'Weten is nog geen doen : een realistisch perspectief op redzaamheid' . Auteurs Mark Bovens en Anne-Greet Keizer spraken met leden van de commissies Binnenlandse Zaken en de Hoge Colleges van Staat / Algemene Zaken en Huis van de Koning (BiZa/AZ), Financiƫn (FIN) en Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) over het rapport, de aanbevelingen en implicaties voor diverse beleidsterreinen.

Bovens en Keizer in gesprek met commissie Eerste Kamer

Eerste kamer houdt vinger aan de pols over implementatie Weten is nog geen doen?

Zie ook

  • naar de videoregistratie Integrale videoregistratie gesprek Eerste Kamer met WRR over Weten is nog geen doen
  • Naar vergaderstukken Overzicht van vergaderstukken waarin Eerstste Kamer vragen stelt over de implementatie van Weten is nog geen doen