WRR verwelkomt wetenschappers uit China

Afgelopen maandag 29 januari bezocht een Chinese delegatie wetenschappers de WRR.

Aanbieding plaquette aan WRR

Aanbieding plaquette aan de WRR. v.l.n.r. Frans Brom, Ernst Hirsch Ballin, Liu Weiping

Cadeau

Weiping Liu, vice-president van de Chinese Academie van Wetenschappen (CAS), biedt WRR-lid prof. Ernst Hirsch Ballin en WRR-secretaris prof. Frans Brom een plaquette aan ter herinnering aan de lancering van communicatiesatellieten door China. Dit geschenk symboliseert de kernthema’s van het overleg tussen de CAS en de WRR: het belang van communicatie tussen wetenschap en beleid en internationale communicatie tussen leveranciers van wetenschappelijk onderbouwd strategisch beleidsadvies.

Vice-president Weiping Liu staat aan het hoofd van een delegatie van 16 medewerkers van de CAS, onder wie prof. Jiaofeng Pan, directeur-generaal van de Institutes of Science and Development.