WRR verwelkomt wetenschappers uit China

Afgelopen maandag 29 januari bezocht een Chinese delegatie wetenschappers de WRR.

Aanbieding plaquette aan WRR

Aanbieding plaquette aan de WRR

Beeld: WRR

Cadeau

Weiping Liu, vice-president van de Chinese Academie van Wetenschappen (CAS), biedt WRR-lid prof. Ernst Hirsch Ballin en WRR-secretaris prof. Frans Brom een plaquette aan ter herinnering aan de lancering van communicatiesatellieten door China. Dit geschenk symboliseert de kernthema’s van het overleg tussen de CAS en de WRR: het belang van communicatie tussen wetenschap en beleid en internationale communicatie tussen leveranciers van wetenschappelijk onderbouwd strategisch beleidsadvies.


Vice-president Weiping Liu staat aan het hoofd van een delegatie van 16 medewerkers van de CAS, onder wie prof. Jiaofeng Pan, directeur-generaal van de Institutes of Science and Development.