Publicatie De val van de middenklasse?

Op 6 juli 2017 presenteerde de WRR zijn nieuwe verkenning De val van middenklasse? Het stabiele en kwetsbare midden (Godfried Engbersen, Erik Snel en Monique Kremer (red.)). 

Deel van de het Kunstwerk van Hendrik Werkman
©Hendrik Werkman

Discussie

Namens de WRR presenteerde Godfried Engbersen de bevindingen van de verkenning. Aansluitend vonden er onder leiding van Esther van Rijswijk gesprekken plaats over economie, politiek, werk en de verzorgingsstaat, met onder anderen: Hans Stegeman (Triodos bank), Tom van der Meer (UvA), Maurice Limmen (CNV), Bea Cantillon (Centrum voor Sociaal Beleid Herman Deleeck) en Monique Kremer (WRR). De gesprekken werden afgewisseld met filmpjes en het toetsen van de meningen in de zaal.

Presentatie De val van de middenklasse?
Beeld: ©WRR / K.K. van Eik
Esther van Rijswijk (moderator) en Godfried Engbersen (raadslid WRR)