Vacature medior/senior wetenschappelijk medewerker

De Wetenschappelijk Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) is op zoek naar een wetenschappelijk medewerker (medior/senior).

Hoe speelt Nederland in op Europese en mondiale geopolitieke en economische verschuivingen? Wat is de maatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven? Hoe kan de overheid de kwaliteit van het openbaar bestuur vergroten? Wat is de invloed van sociale media en met welk beleid kan dit in goede banen geleid worden? Hoe moet klimaatbeleid er na 2050 uitzien? En wat moet daar nu al voor gebeuren?

Als wetenschappelijk medewerker werk jij aan onderzoeken en adviezen over strategische vraagstukken voor Nederland.

De WRR hecht veel waarde aan een diverse samenstelling van de organisatie, in de zin dat er spreiding is van maatschappelijke, culturele en levensbeschouwelijke achtergronden, deskundigheid en disciplines.

Solliciteren kan tot 4 januari 2023.

Lees meer over deze vacature