Corien Prins ontvangt ICT Personality Award

Visie op een digitaliserende overheid.

Raadslid Corien Prins heeft tijdens het Nationaal ICT-Gala de ICT Personality Award 2011 ontvangen. Volgens ICT-Office, de Branchevereniging van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven, krijgt Prins deze prijs “omdat zij met haar bijdrage aan het onlangs verschenen WRR- rapport iOverheid een wetenschappelijke basis heeft gelegd voor een visie op een digitaliserende overheid. Het rapport behoort tot een van de beste studies van de laatste jaren op het raakvlak van overheid, samenleving en informatisering.”

ICT Personality Award

De ICT Personality Award maakt deel uit van de Nationale ICT-Awards, die bijdragen aan de stimulering en imagoverbetering van ICT in bedrijfsleven, non-profit en overheid. Eerdere winnaars van de ICT Personality Award zijn Henk Broeders (2010), Raymond Spanjar (2009), Marjolein ten Kroode (2008), Harold Goddijn (2007) en Jan Kees de Jager (2006).