04 september Presentatie rapport 'Europese variaties'

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Huis van Europa

Korte Vijverberg 5, 2513 AB Den Haag

Met dit nieuwe rapport wil de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) een nieuw perspectief bieden voor het debat over de toekomst van de Europese Unie.

Europese variaties

De wijze waarop de nu bijna 30 lidstaten op een productieve en constructieve wijze met elkaar kunnen blijven samenwerken en de mate waarin deze samenwerking op uniformiteit gericht moet zijn, staan hierin centraal. Met Europese variaties wil de WRR een bijdrage leveren aan de meningsvorming over de toekomst van Europa, de variabele verbindingen tussen haar instituties en burgers, en tussen publieke taken.

4 september

Tijdens de bijeenkomst geeft WRR-raadslid prof. dr. Ernst Hirsch Ballin samen met prof. dr. Huub Dijstelbloem (WRR) en prof. dr. Mathieu Segers (WRR / Maastricht University) een toelichting op het rapport.

Datum: 4 september - 10.00 uur

Plaats: Korte Vijverberg 5, Den Haag

Aanmelden via registratie@wrr.nl

Livestream

De presentatie is te volgen via livestream

https://livestream.com/accounts/24885855