10 mei Presentatie WRR-rapport over veiligheids- en defensiebeleid

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie 7AM, Den Haag

Buitenhof 47, 2513 AH Den Haag

Op 10 mei a.s. presenteert de WRR zijn nieuwe rapport Veiligheid in een wereld van verbindingen: een strategische visie op het defensiebeleid. Het rapport zal worden toegelicht door prof. dr. Ernst Hirsch Ballin en worden aangeboden aan minister-president M. Rutte en minister van Defensie J.A. Hennis-Plasschaert.

Met dit rapport wil de WRR het politieke en maatschappelijke debat stimuleren over de prioriteiten en capaciteiten voor een intelligent, toekomstbestendig Nederlands veiligheids- en defensiebeleid. Aanknopingspunt voor het handelingsperspectief in dit rapport is de krijgsmacht, maar ook de ontwikkelingssamenwerking en buitenlandbeleid verdienen volgens de WRR versterking om Nederland strategisch te equiperen voor de geopolitieke situatie.

Meer informatie en aanmelden voor de bijeenkomst: secretariaat@wrr.nl