Actueel

Deze hoofdrubriek bevat 4 rubrieken:

Presentatie over rapport redzaamheid

Datum:
- 13:30
Locatie:
Pakhuis De Règâh

Op maandag 24 april a.s. presenteert de WRR zijn nieuwe rapport Weten is nog geen doen. Een realistisch perspectief op redzaamheid in Pakhuis De Règâh, Hoefkade 11 te Den Haag. Het rapport wordt aangeboden aan staatssecretaris Dijkhoff van Veiligheid en Justitie.

Mentale redzaamheid van burgers

In dit rapport bespreekt de WRR belangrijke nieuwe inzichten uit de gedragswetenschappen en pleit voor een meer realistisch perspectief op de mentale vermogens van burgers. De samenleving stelt hoge eisen aan de redzaamheid van burgers. Dit vraagt niet alleen veel van het nodige denkvermogen, maar ook van het 'doenvermogen'. Vooral in stresssituaties staan deze vermogens onder druk.

Meer informatie en aanmelden: secretariaat@wrr.nl.